PRIMA PAGINA   |   CITESTE REVISTA ONLINE   |   DESCARCA REVISTA   |   TRIMITE UN MATERIAL   |   SPONSORIZARE   |   STIRI   |   CONTACT  

Diving Romania Magazine va invita la concurs!

Daca sunteti pasionat de scuba diving si fotografie subacvatica, trimiteti-ne pe adresa redactiei, pana la data de 1 iulie 2016, 5 fotografii pe care le-ati realizat in mediul subacvatic. Asteptam cat mai multe fotografii realizate in Marea Neagra avand ca subiect fauna, flora, epavele scufundate sau peisaje subacvatice.

Noi vom alege cele mai bune fotografii si le vom publica in urmatorul numar al revistei, iar marele castigator va fi protagonistul unui interviu in care va avea ocazia sa ne dezvaluie secretul unei fotografii subacvatice reusite.
De asemenea, autorii fotografiilor castigatoare vor fi premiati cu un tricou "Diving Romania Magazine " si un exemplar al revistei.

Va asteptam!A aparut numarul 2 al revistei Diving Romania Magazine

Tiparita in 1000 de exemplare, revista Diving Romania Magazine - Numarul 2, va fi disponibila pentru vizionare online sau descarcare in format electronic dupa epuizarea stocului.
Informatiile necesare pentru a intra in posesia numarului 2 al revistei se gasesc aici.

             Scufundari la Vama Veche - 2 Mai pentru o Rezervatie Marina fara deseuri

Anul acesta, pasionatii de scufundari, profesionisti sau amatori, au posibilitatea de a participa la o campanie de curatenie subacvatica, ce isi propune sa elibereze rezervatia marina de deseuri.
ONG Mare Nostrum, alaturi de INCDM "Grigore Antipa" si membrii clubului Junior Rangers, va invita, sambata, 4 iunie 2016, cu ocazia zilei Rezervatiei Marine Vama Veche - 2 Mai, sa participati la o campanie de curatare a deseurilor ce au invadat Rezervatia Marina Vama Veche - 2 Mai.

Activitatea de igienizare va fi formata dintr-o igienizare terestra si una subacvatica, astfel:
- 4 Iunie 2016, ora 10:00, membrii Junior Ranger si voluntarii Mare Nostrum vor desfasura activitatea de igienizare a sectorului de plaja 2 Mai - Vama Veche, prin colectarea si inventarierea deseurilor de pe acest sector
- 4 Iunie 2016, ora 10:00, Vama Veche (Corsarul), scafandrii, impreuna cu echipa Mare Nostrum si INCDM "Grigore Antipa", se vor scufunda pentru a realiza o igienizare subacvatica

Cei interesati de a se alatura acestui demers se pot inscrie contactand ONG Mare Nostrum, prin e-mail la event@marenostrum.ro sau telefonic la numarul 0241-612422.

Activitatea face parte din cadul proiectului "Poteca spre conservarea Rezervatiei marine Vama Veche - 2 Mai" implementat de ONG Mare Nostrum in parteneriat cu INCDM "Grigore Antipa", custode al rezervatiei. Proiectul este finantat de Fundatia pentru Parteneriat si MOL Romania.Copyright 2024 - DivingRomania.ro. All rights reserved!